Omul porcin sau porcina umană?

Site-ul Antena 1 titrează, fără a preciza însă sursa (deh, ce să te aştepţi de la nişte „Intacţi„), că „Asemănările dintre oameni şi porci ar putea duce la o eră nouă […]”. Din conţinutul materialului, aflăm că „cercetătorii susţin că oamenii şi porcii devin din ce în ce mai asemănători„. Ce nu înţeleg, e de ce a fost nevoie de nişte ditamai cercetători pentru a formula o concluzie atât de evidentă! În ştire, se mai precizează că „Antropologii susţin că oamenii şi porcii au făcut parte din aceeaşi specie şi se pare că omul a fost mai deştept. Aproximativ 94% din ADN-ul unui porc este similar ADN-ului uman„. Corectă formularea „se pare”!

Concluzia ar fi aceea că aceste asemănări îi vor rezolva omului, în curând, multe probleme de sănătate prin posibilitatea realizării unor transplanturi. Numai că asemenea operaţii nu vor putea fi realizate mai devreme de 5 ani.

Ceea ce însă sigur ar putea fi realizat imediat, încă din 9 decembrie 2012, ar fi un transplant politic: înlocuirea parlamentarilor cu nişte porci veritabili. În felul acesta, s-ar rezolva două probleme înspre sănătatea naţiunii: s-ar realiza o diminuare considerabilă a alocărilor publice pentru activităţile parlamentare şi s-ar produce o asanare morală a clasei politice. Astfel, Camera Deputaţilor ar putea deveni Camera Antricoatelor,  iar Senatul s-ar redenumi drept Fleica superioară a Parlamentului României. Oricum, nimeni n-ar sesiza vreo diferenţă flagrantă. Nici măcar UE!

Scrie un comentariu

Din categoria De la lume adunate şi-napoi la lume date

Lasă un comentariu